Digitale fotoboeken maken

Maak samen een persoonlijk, mooi en uniek fotoboek!

Vanaf nu is jouw fotoboek geen saai, stoffig boek, maar een prachtig exemplaar waar jij en anderen met veel plezier in gaan kijken!

We willen allemaal graag een mooie herinnering aan onze vakantie of die ene speciale gebeurtenis. Daar begint de zoektocht: via welke website, met welk programma, hoe delen we het boek in, welke foto’s zoeken we uit? Fotoboeken maken doe je niet zomaar even. Het vergt veel van je tijd en aandacht. Er zijn veel aanbieders op internet, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om maar nog niet te spreken over de programma’s en al hun mogelijkheden!

Karin de Graaf geeft de leuke en unieke cursus ‘fotoboeken maken’ en helpt je bij deze materie. Tot 5 jaar geleden waren haar fotoboeken scrapboeken. Door de mogelijkheden op internet en het introduceren van digitale fotoboeken, scrapt zij nu vrolijk door, maar dan digitaal. Niet de standaard indelingen, achtergronden en weergave van foto’s, maar juist die fotoboeken waar mensen blij van worden. Mensen worden door haar fotoboeken geïnspireerd, zodat zij na het volgen van deze cursus hun eigen gemaakte exemplaren vol trots ten toon kunnen stellen.

Karin neemt je mee aan de hand en laat je zien hoe u zelf de indelingen, achtergronden, kleuren en composities maakt. Als je eenmaal aan de slag bent, werkt het verslavend! Je kunt zelfs tegenwoordig je eigen gemaakte filmpjes toevoegen!

 

PRAKTISCH

Aanvang: 10:00

Einde: 16:00

Prijs:

  • € 55,- p.p. bij 4 deelnemers
  • € 50,- p.p. bij 5 tot 7 deelnemers
  • De deelnemer die zijn/haar huis ter beschikking stelt voor de cursus, mag kosteloos deelnemen. Wel verzorgt diegene koffie/thee en een eenvoudige lunch.
  • Naast de kosten van de cursus, betaal je voor jouw zelfgemaakte digitale fotoboek. De uiteindelijke kosten van het boek zijn afhankelijk van o.a. het formaat boek, het aantal pagina’s en de eventuele extra’s (b.v. foto op de omslag).
  • Een tip: je kunt jouw fotoboek opslaan en bestellen zodra er een actie is. Zo kan de korting soms wel oplopen tot 50%!

Aantal deelnemers: Minimaal 4 personen, maximaal 7 personen.

Bijzonderheden: voor de cursus heb je een eigen laptop/computer nodig om het fotoboek op te kunnen maken.

Data 2017: zaterdag 28 oktober, donderdag 30 november (regio Amsterdam) of wanneer het jou uitkomt! Voor meer info kun je een mail sturen naar info@60plusendus.nl of bellen met 06-30005250.

 

LOCATIE

Geen gedoe met reizen, Karin komt naar je toe! Wellicht heb je vrienden of kennissen die het leuk vinden om samen met je aan de slag te gaan? Natuurlijk kun je je ook aanmelden als ‘gewone’ deelnemer of als deelnemer die een locatie ter beschikking heeft. Degene die een locatie ter beschikking heeft, krijgt een gratis cursus en zorgt dan wel voor de inwendige mens bij hem of haar thuis.

 

WIE

Mijn naam is Karin de Graaf. Mijn grootste hobby’s zijn reizen, fotograferen en digitale fotoboeken maken. Dikwijls hoorde ik van familie, vrienden en kennissen: jij moet iets gaan doen met jouw foto’s en fotoboeken! Daarom ben ik gestart met het geven van cursussen ‘fotoboeken maken’. Niet alleen omdat ik het zelf zo leuk vind, maar ook omdat ik mijn kennis en ervaring graag wil overbrengen aan anderen.

Wat is nu leuker om na je vakantie een prachtig fotoboek te kunnen laten zien of om later nog eens met veel plezier in terug te kunnen bladeren!

INTERESSE?

Meld je aan zich dan aan voor de cursus digitale fotoboeken maken en voortaan maak jij de allermooiste!

Klik op de foto's om ze te vergroten

Valérie den Haan

Ben jij een LEVENSLUSTIGE en ACTIEVE 60plusser die volop in het leven staat?
Heb je zin om nieuwe, positieve ervaringen op te doen?
Wil je graag iets bijzonders doen, iets leren of jezelf ontwikkelen?
Lijkt het je leuk om met andere mensen in contact te komen?

Welkom bij 60plusEndus! Een initiatief voor eigentijdse 60plussers met bijzondere, unieke en kwalitatief goede (natuur)belevenissen, workshops, reizen en dagtrips van deze tijd.

Ben jij die ondernemende 60plusser, die een workshop of andere activiteit via ons wil organiseren? Leuk als je contact met ons opneemt, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer Stel een vraag