Leven in het Ritme van de Seizoenen

~ reflect, relax, recharge ~

Neem de tijd voor je vitaliteit; een ontspannen en leerzame workshop in een prachtige, bosrijke omgeving.

Voor de workshop “Leven in het Ritme van de Seizoenen” nodigt Marlies Vaillant je graag uit de jachthut van landgoed Zuylestein. We nemen tijd om te reflecteren en af te stemmen op je innerlijke kompas. Tijd voor stilte, voor zijn, ervaren wie je bent, tijd om je te laten inspireren door anderen en zelf inspiratiebron te zijn voor anderen.

Het programma wordt elke keer aangepast aan het seizoen. De opbouw van de dag bestaat uit;

10:00 – Kennismaking en verdere uitleg programma
11:00 –  Groepsoefening (om af te stemmen op jouw innerlijk kompas)
12:00 – Focus aanbrengen voor jezelf (anders blijf je maar ronddobberen zonder ooit je doel te bereiken)
12:30 – Lunch (proef de seizoenskeuken van Werelds Eten Amerongen)
13:00 – Wandeling (met opdracht of bij slecht weer opdracht binnen de Hooiberg)
14:00 – Uitwerken van de opdracht voor jezelf (en als je wilt, delen met anderen)
15:30 – Afsluiting met een toast op het Leven in het Ritme van de Seizoenen!

Marlies Vaillant begeleidt als coach anderen op hun pad naar een andere, gezondere leefstijl, waardoor ze meer energie en levenslust krijgen. Herken je dit? Vele jaren hard werken en geen of te weinig tijd (nemen) om aan jezelf toe te komen. Haar kennis en kunde over vitaliteit, in balans zijn, gezonde voeding, gezonde beweging en ontspanning wil zij graag delen met anderen, leven in een flow, leven in het ritme van de seizoenen.

 

PRAKTISCH

Aanvang: 10:00

Einde: 16:00

Prijs: €68,75 p.p.

(Het programma is inclusief thee, koffie, sap en een lunch, natuurlijk van het seizoen. Geef bij aanmelding je dieet wensen/allergieën door).

Aantal deelnemers: minimaal 8 personen, maximaal 12 personen

Data 2018: zaterdag 20 januari (wintereditie) / zaterdag 14 april (lente-editie) / zaterdag 23 juni (zomereditie) / zaterdag 29 september (herfsteditie)

 

LOCATIE

De Jachthut op landgoed Zuylestein. Het adres: Zuylestein Rijksstraatweg 7-9
 te Leersum.

De jachthut is gelegen, midden in de natuur, aan één van de Grand Canals op het landgoed. Bij mooi weer kan er ook in de tuin worden gezeten. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de producten van het landgoed. Er is binnen een heerlijke houtkachel, maar we willen natuurlijk zoveel mogelijk naar buiten om te genieten van deze mooie omgeving.

 

 Auto/parkeren:

Bij aankomst zie je een groot monumentaal hek. Dit is de entree tot het landgoed. Rij je iets verder (nog geen 100 meter) dan zie je een pad waarop is aangegeven 10 km. Vervolg deze oprijlaan tot de kruising en ga dan rechtsaf (je bevindt zich op het landgoed) en daarna vrijwel direct linksaf. Je ziet aan aan uw rechterzijde een lange tuinmuur. Links is voor ons een (gratis) parkeerplaats gereserveerd.

Openbaar vervoer: 

Vanaf Station Driebergen-Zeist neem je bus 50 – richting Wageningen, of andersom vanuit Wageningen richting Driebergen. Je kunt uitstappen bij bushalte Genista in Leersum. Daarna vervolg je de weg totdat je bij een groot monumental hek komt, de entrée van het landgoed. Je gaat het pad op en loopt dit helemaal uit tot aan het water. Aan je linkerhand zie je de jachthut. (Looptijd  +/- 10 minuten).

 

WIE

Marlies Vaillant is vitaliteitscoach. Haar bedrijf heeft ze Meer dan Sla genoemd, omdat ze meer wil dan het geven van gezonde voeding- en bewegingstips. Door de persoonlijke begeleiding wil ze de klant laten ontdekken waar hij/zij kracht en ontspanning uit kan halen om blijvend meer energie en levenslust te ervaren. De opleiding ‘vital life coaching’, heeft ze gevolgd aan de Academie voor Holistisch Coachen te Amersfoort. Naast persoonlijke begeleiding geeft ze workshops op maat voor teams, gezinnen, groepen etc.

INTERESSE?

Geen of te weinig tijd (nemen) om aan jezelf toe te komen? Met deze workshop kies je voor jezelf, kies je voor een Leven in het Ritme van de Seizoenen.

 

Klik op de foto's om ze te vergroten

Valérie den Haan

Ben jij een LEVENSLUSTIGE en ACTIEVE 60plusser die volop in het leven staat?
Heb je zin om nieuwe, positieve ervaringen op te doen?
Wil je graag iets bijzonders doen, iets leren of jezelf ontwikkelen?
Lijkt het je leuk om met andere mensen in contact te komen?

Welkom bij 60plusEndus! Een initiatief voor eigentijdse 60plussers met bijzondere, unieke en kwalitatief goede (natuur)belevenissen, workshops, reizen en dagtrips van deze tijd.

Ben jij die ondernemende 60plusser, die een workshop of andere activiteit via ons wil organiseren? Leuk als je contact met ons opneemt, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer Stel een vraag