OVER 60PLUSENDUS

Ik ben Valérie, in 1974 geboren te Frankrijk. Na veel omzwervingen woon ik nu heel happy en tevree vrijwel aan het strand van Scheveningen, samen met mijn vriend en 2 prachtige kinderen. Ik hou van mensen en gezelligheid, maar ook van alleen zijn en van stilte. Van reizen, lezen en zijn in de natuur.

Tijdens de jaren die ik heb gewerkt in o.a. de toeristische sector, heb ik zoveel vlotte, ondernemende 60plussers ontmoet.  60plussers die niet thuis in een hoekje zitten, maar levenslustig, reislustig, sociaal en maatschappelijk betrokken zijn. Die nieuwe dingen willen uitproberen, willen genieten van alle mooie jaren die nog komen, in contact willen zijn of komen met andere 60plussers en willen bijdragen aan een gezonde wereld van morgen. Dit komt dikwijls niet overeen met het beeld wat door de media wordt neergezet.

De 60plusser van nu is allang niet meer de 60plusser van enkele decennia geleden.  

Daarnaast heb ik ook 60plussers leren kennen die hun talenten maar al te graag delen met anderen. Zo is het idee geboren deze 2 werelden samen te gaan brengen. Al deze 60plussers hebben mij inspiratie en ideeën gegeven om iets te gaan opzetten voor deze ‘verloren’ 60plus-doelgroep, een doelgroep die naar mijn idee meer positieve aandacht verdient.

Wat is 60plusEndus?

60plusEndus is een platform vóór en dóór 60plussers. Hier komen 2 werelden samen: de 60plussers die hun talenten en ervaring willen delen en de 60plussers die hier van willen genieten of leren. In het aanbod vind je veelal (natuur)belevenissen & workshops, dagtrips en reizen.

Het is géén datingssite, maar een site bedoeld voor 60plussers die nieuwe mensen willen leren kennen, zin hebben in een leuke vrijetijdsbesteding, fijne herinneringen willen verzamelen of hun talenten willen delen.

 

Samenwerken met 60plusEndus?

Ben je een ondernemende, actieve en/of creatieve 60plusser met ervaring en talent? Wil je ook meewerken aan ons concept en een workshop of activiteit organiseren voor andere 60plussers? Ben je daarnaast enthousiast, hartelijk en sta je positief in het leven?  Leuk als je contact met ons opneemt!

Valérie den Haan

Ben jij een LEVENSLUSTIGE en ACTIEVE 60plusser die volop in het leven staat?
Heb je zin om nieuwe, positieve ervaringen op te doen?
Wil je graag iets bijzonders doen, iets leren of jezelf ontwikkelen?
Lijkt het je leuk om met andere mensen in contact te komen?

Welkom bij 60plusEndus! Een initiatief voor eigentijdse 60plussers met bijzondere, unieke en kwalitatief goede (natuur)belevenissen, workshops, reizen en dagtrips van deze tijd.

Ben jij die ondernemende 60plusser, die een workshop of andere activiteit via ons wil organiseren? Leuk als je contact met ons opneemt, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer Stel een vraag