Vacatures en stages

 Wil jij samen met ons de eigentijdse 60-plusser maximaal van het leven laten genieten en meehelpen om van 60plusEndus een nog groter succes te maken, dan is onderstaande vacatures misschien wel iets voor jou óf iemand die je kent!

Marketing/communicatie stagiair

————————————————————–

Eigenwijze marketing/communicatiestagiair(e) gezocht!

60plusEndus is hét vrijetijdsplatform voor de actieve, eigentijdse 60-plusser met een uniek aanbod van cursussen, workshops, dagtrips, (natuur)belevenissen en reizen. 60plusEndus is een sociale onderneming en wil 60-plussers maximaal van het leven laten genieten door ze te activeren, inspireren en verbinden.

Jouw rol

In jouw rol werk je aan het opzetten en analyseren van een of meerdere marktonderzoek(en) onder onze doelgroep. Hiernaast ga je aan de slag met het bedenken, creëren, plaatsen en seeden van nieuwe content en campagnes en help je ons met het zoeken en benaderen van nieuwe mediapartners. Kortom, een erg afwisselende en dynamische functie!

Wij bieden

  • Een (afstudeer)stage voor drie à vijf dagen per week
  • Een goede start van je carrière in de (online) communicatie, reis- en evenementenbranche
  • Een stage met veel zelfstandigheid, eigen inbreng en verantwoordelijkheid
  • De mogelijkheid om strategisch en hands-on mee te werken en te bouwen aan de groei van een van de leukste sociale ondernemingen van Nederland
  • Een passende vergoeding
  • Werken doen we meestal zelfstandig vanuit huis. Samenwerken doen we én online én op leuke locaties in of rondom Den Haag
  • Een goede coaching en begeleiding door 2 ervaren en empatische ondernemers!

Informatie en reageren

Ben jij die eigenwijze spontane marketing/communicatiestagiair(e) die zo spoedig mogelijk onze sociale onderneming 60plusEndus komt versterken? Neem dan contact op met Reinier Willems (reinier@60plusendus.nl; of 06 55123929)