VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik een persoonlijke afspraak maken voor meer informatie?
Je kunt ons tijdens werkdagen bellen en natuurlijk altijd een email sturen. Voor een persoonlijk gesprek ben je (op afspraak) van harte welkom op de Pier Offices in Scheveningen.
Met hoeveel deelnemers gaat een activiteit door?
Het minimum aantal deelnemers verschilt per activiteit. Sommige activiteiten kunnen al doorgaan met een aantal deelnemers, voor andere activiteiten zijn er meer deelnemers nodig. We zullen dit zo goed als kan in de tekst van betreffende activiteit aangeven.
Wat is de maximale groepsgrootte?
Het maximum aantal deelnemers verschilt per activiteit. Bij sommige activiteiten hebben kleine groepen de voorkeur, bij andere activiteiten kunnen er meer mensen mee. We zullen dit zo goed als kan in de tekst van betreffende activiteit aangeven.
Kan ik zien wie zich nog meer heeft aangemeld?
Momenteel is er nog niet op de website te zien hoeveel mensen/wie er zich hebben aangemeld voor een betreffende activiteit. Mocht je hier eventueel vragen over hebben, kun je altijd even contact met ons opnemen.
Hoe en waarmee kan ik betalen?
Betaling verloopt via een SSL-beveiligde verbinding bij onze betaalpartner Mollie. Wij accepteren iDeal, creditcards en overboekingen. Zodra we uw betaling hebben ontvangen is uw deelname definitief.
Kan ik ook met een acceptgiro betalen?
Nee dit kan niet. Als je een reservering via de website maakt, kom je vanzelf op een pagina waar je direct met iDeal, overboeking of een creditcard kunt betalen. Zodra je hebt betaald, ben je verzekerd van deelname. Mocht dit niet lukken om welke reden dan ook, neem dan even contact op per mail, dan kijken we samen even naar een eventueel alternatief!
Krijg ik een bevestiging van mijn inschrijving?
Ja, zodra je je hebt aangemeld en betaald via de website, ontvang je een korte bevestigingsmail met factuur van je reservering, zodat je kunt zien dat de aanmelding juist is verlopen. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je een email met de laatste informatie van de activiteit.
Hoe lang van te voren hoor ik of de activiteit doorgaat?
In principe gaan we ervan uit dat een activiteit doorgaat. We maken er daarom geen extra melding van als dit het geval is. Wel krijg je een week voor aanvang een bericht met de laatste informatie en details van je activiteit. Uiteraard nemen we wel z.s.m. contact met je op als de activiteit niet doorgaat.
Is het mogelijk de activiteit te annuleren?
Ja, het is mogelijk vanuit jouw kant de activiteit te annuleren. Wij hebben de volgende annuleringsvoorwaarden opgenomen: ten minste 7 dagen van te voren kun je kosteloos annuleren. Bij annulering van 3 tot 6 kalenderdagen voor aanvang dien je 50% van de prijs van de activiteit te voldoen en bij 2 of minder kalenderdagen voor aanvang dien je 100% van de prijs van de activiteit te voldoen.
Als de activiteit niet doorgaat, krijg ik dan mijn geld terug?
Het kan gebeuren dat 60plusEndus een activiteit dient te annuleren, bijvoorbeeld door ziekte, te weinig deelnemers of in geval van overmacht (denk bijvoorbeeld aan extreem noodweer). In geval van onvoldoende deelnemers zal 60plusEndus het uitje naar een andere datum proberen te verplaatsen. In dit geval kun je ervoor kiezen om het uitje door te laten gaan (maar op een andere datum), of op restitutie van het betaalde bedrag. In geval van ziekte zal 60plusEndus een plaatsvervanger aanwijzen. Indien 60plusEndus een plaatsvervanger voor dezelfde datum heeft gevonden heb je geen recht op restitutie. Indien 60plusEndus geen plaatsvervanger heeft gevonden, zal 60plusEndus het uitje naar een andere datum proberen te verplaatsen. In dit geval kun je ervoor kiezen om het uitje door te laten gaan (maar op een andere datum), of op restitutie van het betaalde bedrag
Wat gebeurt er bij slecht weer?
Uiteraard geldt voor zowel binnen- als buitenactiviteiten: veiligheid eerst. (Buiten)activiteiten vinden in principe altijd doorgang en worden alleen uitgesteld in gevaarlijke situaties en overmacht, dus extreem noodweer. Voor binnenactiviteiten geldt dit alleen op het moment dat de locatie onveilig wordt geacht.
Komen er vaak nieuwe activiteiten bij?
Ons streven is om gedurende het jaar een wisselend aanbod op de website te tonen. Er zullen activiteiten bij komen, soms terugkomen, soms afvallen, soms in een ander jasje worden aangeboden of door een ander persoon. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen en aangeboden activiteiten, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.
De activiteit was geslaagd en ik wil graag een positieve recensie schrijven, wat kan ik doen?
Zoals je wellicht zult begrijpen, vinden wij het hartstikke leuk als je enthousiast bent, of het nou over de activiteit zelf is of het contact op voorhand, de website, het aanbod of onze samenwerking. Inmiddels hebben we een reviewpagina, je kunt er echter nog niet zelfstandig iets op plaatsen. Vooralsnog kun je jouw reactie sturen naar ons emailadres info@60plusendus.nl, zodat wij deze kunnen plaatsen op de pagina.
De activiteit voldeed niet aan mijn verwachting, wat kan ik doen?
Naast het ontvangen van positieve feedback, horen wij het ook graag als het niet is gegaan zoals je had gewenst of verwacht. Tenslotte kunnen wij op deze manier bekijken hoe we onszelf kunnen verbeteren. Je kunt ons hierover bellen, mailen of schrijven. Indien je echt een klacht wilt indienen, kun je deze per mail of brief indienen binnen 2 weken na afloop van de activiteit. Wij streven er dan naar de klacht binnen 14 werkdagen te hebben beantwoord.

Valérie den Haan

Ben jij een LEVENSLUSTIGE en ACTIEVE 60plusser die volop in het leven staat?
Heb je zin om nieuwe, positieve ervaringen op te doen?
Wil je graag iets bijzonders doen, iets leren of jezelf ontwikkelen?
Lijkt het je leuk om met andere mensen in contact te komen?

Welkom bij 60plusEndus! Een initiatief voor eigentijdse 60plussers met bijzondere, unieke en kwalitatief goede (natuur)belevenissen, workshops, reizen en dagtrips van deze tijd.

Ben jij die ondernemende 60plusser, die een workshop of andere activiteit via ons wil organiseren? Leuk als je contact met ons opneemt, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer Stel een vraag